GYIK

Our skilled professional and highly skilled authors can finalize your complete prepare my essay requests. Get excellent quality essay crafting for virtually any affordable cost essays online

Mit?

Mivel fordulhatok hozzátok?
 • Ha életre szeretnéd kelteni a vállalkozásod logóját?
  Kérj logó animációt!
 • Ha egységes, profi arculatot akarsz a rendszeresen megjelenő videóidnak?
  Kérj intro-t, animált feliratokat és outro-t az elérhetőségeiddel!
 • Ha már megvannak a felvételeid egy leendő videóhoz?
  Kérd a teljes utómunkáját!
 • Ha a termékedet vagy szolgáltatásodat animációval szeretnéd bemutatni?
  Kérj animációs videót!
Utómunka stúdiók számára:

Forgatott anyagok teljes utómunkáját vállaljuk: vágás, fényelés, kompozit, VFX, emellett 2D animációkat készítünk: logó animációk, 2D karakter és typo animációk. A további információkkal kapcsolatban keress minket!

Mennyi idő alatt?

Előre felbecsülhető a videóm elkészítésének időtartama?

A szükséges időt a feladatok ismeretében pontosan meg tudjuk határozni, és ezt minden esetben egyeztetjük a munka megkezdése előtt.

Általánosságban milyen időtartamokkal számolhatok?

Minden videó teljesen egyedi, így az elkészítésük ideje is eltérő. Általánosságban viszont a következő időtartamokra számíthatsz:

 • 2D logó animáció: minimum 3-5 munkanap
 • 3D logó animáció: minimum 5-7 munkanap
 • videó arculat (intro + animált feliratok + outro): minimum 6-8 munkanap
 • Felvételek utómunkája egy 2 perces videó esetében: minimum 6-8 munkanap, ami a nyersanyag hosszától függően változhat.
 • 1 perc hosszúságú 2D animációs videó meglévő grafikai elemekből, forgatókönyv alapján: körülbelül 15 munkanap

Mennyiért?

Mi alapján számoljátok ki az árakat?

Minden videó és animáció eltérő utómunka folyamatokat igényel, ezért nem alakítottunk ki egységes árakat. Minden esetben a szükséges munkaórák alapján készítjük el az árkalkulációt.

Mi a fizetés menete?

A munka megkezdéséhez előleget szükséges fizetned. Ennek a mértékét a projekt nagysága alapján határozzuk meg. A felhasználásra kész videót a teljes összeg kifizetése után adjuk át neked.

Technikai kérdések

Mi általánosságban egy projekt menete?

A projekt előkészítésekor kérünk, hogy amennyire részletesen tudod, oszd meg velünk az elképzeléseidet. Ezek alapján felbecsüljük a szükséges munkaórák számát, kialakítjuk a projektárat, és megegyezünk a határidőről. A megbízás határideje akkor tartható, ha minden szükséges anyagot a rendelkezésünkre bocsátasz a megbeszélt időpontra, hiszen ez alapján kalkuláltunk. Ha menet közben változnak az igényeid, mi mindig jelezni fogjuk, mit jelent ez az árak és a határidő vonatkozásában. Nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra, így a munka során végig lehetőséged van megosztani a véleményedet, javaslataidat.

Milyen formátumban kérhetem a videómat?

Ha a leadási formátum nem meghatározott, a kész videót a felhasználás módjának megfelelő formátumban adjuk le. Például tömörítetlenül tévés sugárzáshoz vagy archiváláshoz, kisebb fájlméretben online közzétételhez. A kész videó leadása többfajta formátumban is lehetséges.

Hogyan jutok hozzá a kész videómhoz?

A videókat leggyakrabban interneten keresztül adjuk le, FTP-n vagy fájlküldők segítségével, illetve adathordozón is tudjuk kézbesíteni.

Mit kell tudnom a felhasználás jogáról?

Ha a videó elkészült és a teljes árat kifizetted, akkor teljes jogú felhasználója vagy a videónak. Alapvetően a kész videót szeretnénk a portfóliónkban felhasználni, ezért, ha ettől eltérő feltételekkel szeretnél velünk együttműködni, kérjük, mindenképpen jelezd, mert ez érinti a projektár kialakítását.

Kérhetek-e változtatást az egy évvel ezelőtt nálatok elkészült videómon?

Erre mindig van lehetőség, mert az elkészült munkáinkat archiváljuk. Így sok idővel később is tudjuk módosítani a korábbi videódat.